بهترین روش رندرگیری در افترافکت (حجم کم + کیفیت بالا)

یکی از چالش های بزرگی که ادیتورها همواره با آن مواجه هستند، رندر گرفتن در افترافکت است. این نرم افزار قدرتمند خروجی های مختلف را پشتیبانی می کند و سطح کیفی محتوای آن بسیار بالاست. بنابراین این مورد طبیعی است که حجم خروجی کار نیز بالا باشد. این موضوع در نگاه اول شاید خوب بنظر برسد؛ اما اینگونه نیست. خروجی گرفتن در افترافکت در بسیاری از موارد برای شبکه های اجتماعی است و از آنجایی که این پلتفرم ها روزانه میلیاردها ویدیو و عکس ها را میزبانی می کنند، محدودیت هایی را جهت کاهش این حجم محتوایی اعمال می کنند. 

این موضوع موجب می شود تا رندر گرفتن در افتر افکت تنها محدود به کیفیت بالا نباشد. امروز در گرویتی قصد داریم با آموزش رندرگیری در افترافکت به شما بهترین خروجی ممکن را جهت انتشار پروژه در شبکه های اجتماعی آموزش دهیم؛ با ما همراه باشید.

منظور از رندر گرفتن در افترافکت چیست؟

رندر گرفتن در After Effects یا همان خروجی پروژه (به انگلیسی: rendering) به معنای پردازش نهایی پروژه و تبدیل آن به یک فایل خروجی قابل‌استفاده، مانند ویدئو یا تصویر است. در این مرحله، تمامی لایه ها، افکت ها و تنظیمات اعمال شده توسط کاربر به طور کامل پردازش می شوند تا پروژه آماده استفاده، پخش یا ارسال گردد. این فرآیند معادل نهایی سازی پروژه است.

آموزش رندرگیری در افترافکت

خروجی گرفتن در افترافکت مستلزم تسلط  اولیه بر این نرم افزار است؛ یعنی شا ابتدا باید اصلاحات، اقدامات و تداوین خود را برروی پروژه پیاده سازی کرده باشید تا در این مرحله بتوانید رندر نهایی را به صورت صحیح انجام دهید. ما در دوره آموزش افترافکت به صورت کامل از مقدماتی تا پیشرفته پکیج این نرم افزار قدرتمند را برای شما آماده کرده ایم. اگر این پیش نیاز را دارید، بهتر است بهترین روش رندرگیری در افترافکت را با حفظ کیفیت و کاهش حجم قدم به قدم پیش ببریم. برای رندر گرفتن در After Effects، مراحل زیر را دنبال کنید:

مرحله اول: تنظیم ترکیب (Composition)

 ابتدا تنظیمات ترکیب خود را بررسی می کنیم و رزولوشن و نرخ فریم را بر اساس نیاز پروژه تنظیم خواهیم کرد. رزولوشن های استاندارد شامل 1920×1080 (Full HD) یا 3840×2160 (4K) و نرخ فریم های 24، 30 یا 60 فریم بر ثانیه هستند. (توجه داشته باشید که در بهترین روش خروجی گرفتن در افترافکت شما محدودیت در انجام عینی این مراحل ندارید؛ برای مثال می توانید در این قسمت نرخ فریم و یا رزولوشن های متفاوتی که مورد نیازتان هستند استفاده کنید.

آموزش رندرگیری در افترافکت

مرحله دوم: استفاده از فایل های منبع با کیفیت بالا

همواره از فایل ها و ویدیوهای ضبط شده باکیفیت استفاده کنید؛ زیرا کیفیت مقادیر اولیه تاثیر بسزایی بر کیفیت خروجی گرفتن در افترافکت دارد.

مرحله سوم: اعمال بهترین تنظیمات رندرگیری در After Effects

از منوی “Composition” گزینه “Add to Render Queue” را انتخاب کنید. در پنجره Render Queue، فرمت و کدک ویدیو را انتخاب کنید. پیشنهاد می شود برای تعادل بین کیفیت و حجم فایل، فرمت QuickTime با کدک ProRes یا فرمت H.264 را انتخاب کنید. برای تنظیم پارامترهای اضافی مانند رزولوشن و بیت ریت، روی دکمه “Output Module” کلیک کنید.

بهترین روش خروجی گرفتن در افترافکت

رندر گرفتن در افترافکت

رندر گرفتن در After Effects

مرحله چهارم: تنظیمات خروجی در افتر افکت

در پنجره Render Queue، روی دکمه “Output To” کلیک کنید و محل ذخیره سازی و نام فایل خروجی را مشخص کنید.

رندرینگ در افتر افکت

مرحله پنجم: شروع فرآیند رندرینگ

پس از تنظیم تمامی پارامترها و انتخاب محل ذخیره سازی، روی دکمه “Render” کلیک کنید تا فرآیند رندر آغاز شود. منتظر بمانید تا فرآیند تکمیل شود.

بهترین خروجی از افترافکت با حجم کم

مرحله ششم: بررسی نتیجه خروجی پروژه

پس از اتمام رندرینگ، ویدیوی خروجی را بررسی کنید تا مطمئن شوید که تمامی عناصر به درستی نمایش داده می شوند و کیفیت مورد نظر را دارند. با استفاده از این روش، می توانید ویدیوهایی با کیفیت بالا و حجم مناسب در After Effects خروجی بگیرید.

(source)

نکات مهم پیش از خروجی گرفتن از افترافکت

  • در صورتی که از کارت گرافیک قدرتمندی استفاده می کنید، می توانید در صفحه composition setting در قسمت 3D Renderer تنظیمات pay-traced 3D را اعمال کنید، اما پیشنهاد ما همان گزینه پیش فرض است.
  • توجه داشته باشید که توی قسمت video Output روی گزینه Format کلیک کنید و ویدیو کدک Animation رو انتخاب کنید (طبق تجربه نتیجه فشرده تر و کاهش حجم بهتری رو ارائه میده).
  • اگر خروجی نهایی شما نیاز به صدا ندارد، هنگام خروجی گرفتن گزینه audio output off را انخاب کنید.
سوالات متداول:

خیر، آموزش رندرگیری در افترافکت به شما کمک می کند تا با توجه به نیاز خودتان بهترین روش را جهت خروجی گرفتن از طریق آزمون و خطا بیابید.

رندرینگ می تواند در حالات و حجم های مختلفی انجام شود؛ خروجی کم حجم استاندارد یعنی افت کیفیت به کمترین مقدار خود برسد و حجم ویدیو برای پلتفرم های دارای محدودیت نظیر شبکه های اجتماعی مناسب باشد.

از آنجایی که افترافکت نرم افزاری کامل و قدرتمند است، می تواند خروجی های مختلفی ارائه کند؛ انتخاب نوع خروجی بسته به نوع استراتژی و نیاز شما می تواند متفاوت باشد.

پروسه رندرینگ با استفاده از سیستم قدرتمند ساده و سریع تر است، اما الزامی در وجود آن نیست. شما می توانید با یک کامپیوتر که توانایی اجرای افتر افکت را دارد، از تمام امکانات و فرمت های خروجی این نرم افزار استفاده کنید.

برای رندر گرفتن سریع تر در افترافکت دو راه وجود دارد:

  1. استفاده از کامپیوتر به روز و قدرتمند
  2. اعمال تنظیمات مناسب و استاندارد، پیش از شروع رندرینگ
maxresdefault 4 768x432 1

هودینی (Houdini) چیست؟

هودینی، یک نرم افزار محبوب در صنعت انیمیشن و جلوه‌های ویژه است که به شما امکان می‌دهد تا جادوی خلق

دوره های آموزشی برتر

سایدبار